> 10 мил.

> 10 мил.

Корисници
> 32 мил.

> 32 мил.

Прикажани
реклами
> 100

> 100

Медиуми
во мрежата
Нарачај кампања или креатива
Нарачај кампања

Најнови Вести

Архива на вести

ClickAttack гости предавачи на Универзитетот Американ Колеџ Скопје

08.04.2016.
Тимот на ClickAttack Македонија на покана од Универзитетот Американ Колеџ Скопје одржа гостинско предавање за студентите во трета година на тема...
мерење_успех_мобилни_кампањи

3 најчести грешки при мерење на успехот на мобилните кампањи (и како да ги избегнете)

05.04.2016.
На повидок е мобилна револуција во маркетингот. Сведоци сме како технологијата го менува начинот на кој корисниците ги консумираат и...
ClickAttack 2015 Годишен извештај

ClickAttack Годишен Извештај 2015: Најдобрата алатка за донесување на одлуки во мобилното рекламирање

24.03.2016.
Добар маркетинг се состои делумно од искуство, делумно интуиција и дел од квалитетни податоци. Тимот на ClickAttack го подготви најсеопфатниот...

Сакаш квалитетна мобилна апликација брзо и поволно?

Контактирај нè
 • Aplikacija-za-prodazba
  Продажба

  Мобилната апликација за Продажба може да се користи за било кој бизнис: од продавачи на автомобили, секакви видови на продавници,...

 • TV_aplikacija
  ТВ

  Зголемете го нивото на интеракција со вашите гледачи! Да добијат повеќе информации за програмата Да уживаат во содржината Да ја...

 • radio
  Радио

  Радио апликација која носи дополнителна заработувачка? Да, нашата Радио апликација е токму тоа. Со тоа што на корисниците им нуди...

За нас

Дознај за мобилните трендови во регионот

ClickAttack е водечка регионална мобилна мрежа за огласување која на едно место ги обединува огласувачите, агенциите, мобилните медиуми и дeвелоперите. Покрај тоа ClickAttack нуди изработка на мобилни решенија, мобилни апликации, мобилни портали, мобилни landing страници, игри и мобилни банери. Седиштето на  ClickAttack се наоѓа во Швајцарија, а работи и во  Хрватска, Словенија, Унгарија, Србија, Босна и Херцеговина, Македонија, Романија и Нигерија.

Медиумски партнери