Што можеме да ви понудиме

Мобилно огласување

Преку напредно таргетирање со разновидни формати до нови потрошувачи во вашите продажни објекти

Прочитај повеќе

Креативни услуги

Нашиот креативен тим ќе осмисли порака која ќе предизвика buzz и ќе го привлече вниманието на вашата целна публика.

Прочитај повеќе

Десктоп огласување

Зачекорите во онлајн светот со квалитетни содржини кои ќе постигнат видливи резултати на вашата кампања.

Прочитај повеќе

Погледнете дел од најуспешните кампањи

ARMANI CODE

CTR 11.43%

Армани го промовираше парфемот Armani Code преку Fullscreen банер и пораката “What is your code?”.  Кампањата ја таргетираше целата хрватска публика и достигна голем опсег.

Погледни

GRAND KAFA

CTR 14.50%

Со цел да се допре до помладата публика, како дел од дигиталнaтa маркетинг кампања на Grand Kafa беше предвидено и мобилно огласување. Како би се постигнал максимален ангажман со целната публика и правилно би се пренела пораката, за мобилната адвертајзинг кампања пораката беше адаптирана за Fullscreen мобилен банер.

Погледни

JUHE WEATHER

CTR 19.93%

Во соработка со Подравка спроведовме кампања која користеше интелегентно таргетирање. За нивниот бренд Podravka Juhe осмисливме мобилна кмапања која ја користеше временската прогноза и во зависност од временските прилики прикажуваше различни банери. Како дополнување на интелегентното тарегетирање користевме и гео-локациско таргетирање и кампањата ја прикажаваме само на одредени локации кои клиентот ги посакуваше.

Погледни

200+ Медиумски Партнери

Соработувајте со нас

ClickAttack е премиум огласувачка мрежа и лидер во Југоисточна Европа. Наша цел е да го обезбедиме најдоброто искуство во мобилното и дигитално рекламирање за нашите клиенти

Контактирајте нè

Прочитајте ги најновите новости од нашиот блог

13. јули 2016.

Case Study: Како Бата ја зголеми посетеноста и лојалноста со интерактивна мобилна кампања

Клиент Bata како познат светски бренд за производство и малопродажба на чевли, успешно се позиционира...

Прочитај повеќе
8. април 2016.

ClickAttack гости предавачи на Универзитетот Американ Колеџ Скопје

Тимот на ClickAttack Македонија на покана од Универзитетот Американ Колеџ Скопје одржа гостинско предавање за студентите...

Прочитај повеќе
5. април 2016.

3 најчести грешки при мерење на успехот на мобилните кампањи (и како да ги избегнете)

На повидок е мобилна револуција во маркетингот. Сведоци сме како технологијата го менува начинот на...

Прочитај повеќе

Преземете го ClickAttack Q2 извештајот

Пристигна сеопфатениот извештај за состојбата на мобилното рекламирање во регионот на ЈИЕ.
Наша цел е брендовите, маркетинг агенциите, медиумите, развивачите на мобилни апликации и другите чинители да добијат релевантни информации и детален увид во мобилните трендови и однесувањето на корисниците на мобилни уреди.
Искористете ги информациите од извештајот во донесување на вистинската одлука за вашата мобилна кампања и стратегија.
Со превемање на извештајот истовремено се пријаувате и за нашиот е-билтен.

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе