Детали за кампањата

Нај нај кеш кредит

CTR 59.4%

Траење на кампањата:
6. март 2017. - 31. март 2017.

Банер формат:
Fullscreen Interactive, 320x480

Цел на кампањата:

Интерактивен мобилен банер кој е дел од кампањата на Охридска банка за стабилна каматна стапка за целото времетраење на кредитот. Корисниците преку интеракцијата протресување на телефонот имаа можност да ги дознаат деталите. Поврзувањето со корисниците преку интерактивниот банер се покажа како успешна формула, бидејќи дури 59.4% од корисниците го протресоа телефонот за да дознаат повеќе информации за понудата.

Нарачај кампања

Сакаш ваква кампања?

Ти се допаѓа нашата работа и сакаш нешто слично, но сепак различно за својот бренд? Јави ни се и ќе ги оствариме поставените цели на заемно задоволство.

Побарај нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе