Детали за кампањата

10 години во Македонија

CTR 17.86%

Огласувач:
Fashion Group

Траење на кампањата:
6. април 2017. - 12. април 2017.

Банер формат:
Fullscreen Interactive, 320x480

Цел на кампањата:

По повод 10 години постоење на Bata во Македонија, креирана е мобилна кампања преку која мобилните корисници можат да преземат купон со кој добиваат 20% попуст. На купонот е генериран уникатен код кој му овозможува на корисникот да го искорисити во една од продавниците на Bata.

Нарачај кампања

Сакаш ваква кампања?

Ти се допаѓа нашата работа и сакаш нешто слично, но сепак различно за својот бренд? Јави ни се и ќе ги оствариме поставените цели на заемно задоволство.

Побарај нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе