Детали за кампањата

CITROËN DS5

CTR 7.57%

Агенција:
Omnicom Media

Траење на кампањата:
10. јуни 2013. - 23. јуни 2013.

Банер формат:
Fullscreen Interactive, 320x480

Цел на кампањата:

Промоција на новиот модел на Цитроен. Mобилен микро сајт кој служи како landing страна. Микросајтот ги содржи карактеристиките на возилото, галерија на фотографии и др. Кампањата е прикажана само во Хрватска.

Нарачај кампања

Сакаш ваква кампања?

Ти се допаѓа нашата работа и сакаш нешто слично, но сепак различно за својот бренд? Јави ни се и ќе ги оствариме поставените цели на заемно задоволство.

Побарај нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе