Детали за кампањата

ПРВ РОДЕНДЕН

CTR 12.39%

Огласувач:
SKOPJE CITY MALL

Траење на кампањата:
4. октомври 2013. - 7. октомври 2013.

Банер формат:
Fullscreen Image, 320x480

Цел на кампањата:

Промотивна кампања за првиот роденден на Скопје Сити Мол. Интерактивен fullscreen банер.

Нарачај кампања

Сакаш ваква кампања?

Ти се допаѓа нашата работа и сакаш нешто слично, но сепак различно за својот бренд? Јави ни се и ќе ги оствариме поставените цели на заемно задоволство.

Побарај нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе