Детали за кампањата

Euro Kup

CTR 1.49%

Агенција:
McCann Digipark

Траење на кампањата:
26. април 2012. - 31. мај 2012.

Банер формат:
King Size, 300x150

Цел на кампањата:

Промоција на службената Кока Кола песна за Европското Првенство. Динамичниот банер води кон мобилна landing страна на која корисниците можат да го пронајдат видеото со песната и ringtone за истата.  iPhone корисниците можат да го слушнат ringtone-от, а Android корисниците можат да го преземат. Кампањата е прикажана само во Хрватска.

Нарачај кампања

Сакаш ваква кампања?

Ти се допаѓа нашата работа и сакаш нешто слично, но сепак различно за својот бренд? Јави ни се и ќе ги оствариме поставените цели на заемно задоволство.

Побарај нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе