Детали за кампањата

Furniture New design

CTR 16.83%

Огласувач:
Furniture New design

Траење на кампањата:
7. октомври 2015. - 31. октомври 2015.

Банер формат:
Fullscreen Image, 320x480

Цел на кампањата:

Furniture New Design ги искористија можностите на мобилно рекламирање за да ја промовираат својата понуда во која за секоја купена гарнитура, потрошувачите добиваат гратис клубска маса. Кампањата ги таргетираше потрошувачите во Македонија и Косово.

Нарачај кампања

Сакаш ваква кампања?

Ти се допаѓа нашата работа и сакаш нешто слично, но сепак различно за својот бренд? Јави ни се и ќе ги оствариме поставените цели на заемно задоволство.

Побарај нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе