Детали за кампањата

Black'n'Easy AMSTERDAM TRIP

CTR 14.50%

Агенција:
Media House

Траење на кампањата:
27. мај 2016. - 25. јуни 2016.

Банер формат:
Fullscreen Image, 320x480

Цел на кампањата:

Со цел да се допре до помладата публика, како дел од дигиталнaтa маркетинг кампања на Grand Kafa беше предвидено и мобилно огласување. Како би се постигнал максимален ангажман со целната публика и правилно би се пренела пораката, за мобилната адвертајзинг кампања пораката беше адаптирана за Fullscreen мобилен банер.

Нарачај кампања

Сакаш ваква кампања?

Ти се допаѓа нашата работа и сакаш нешто слично, но сепак различно за својот бренд? Јави ни се и ќе ги оствариме поставените цели на заемно задоволство.

Побарај нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе