Детали за кампањата

iBank

CTR 4.32%

Агенција:

Траење на кампањата:
19. февруари 2013. - 26. февруари 2013.

Банер формат:
Fullscreen Image, 320x480

Цел на кампањата:

Промоција. Интерективен HTML5 full screen банер.

Нарачај кампања

Сакаш ваква кампања?

Ти се допаѓа нашата работа и сакаш нешто слично, но сепак различно за својот бренд? Јави ни се и ќе ги оствариме поставените цели на заемно задоволство.

Побарај нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе