Детали за кампањата

Juhe Weather

CTR 19.93%

Огласувач:
Podravka

Траење на кампањата:
24. ноември 2015. - 9. декември 2015.

Банер формат:
Fullscreen Interactive, 320x480

Цел на кампањата:

Во соработка со Подравка спроведовме кампања која користеше интелегентно таргетирање. За нивниот бренд Podravka Juhe осмисливме мобилна кмапања која ја користеше временската прогноза и во зависност од временските прилики прикажуваше различни банери. Како дополнување на интелегентното тарегетирање користевме и гео-локациско таргетирање и кампањата ја прикажаваме само на одредени локации кои клиентот ги посакуваше.

Нарачај кампања

Сакаш ваква кампања?

Ти се допаѓа нашата работа и сакаш нешто слично, но сепак различно за својот бренд? Јави ни се и ќе ги оствариме поставените цели на заемно задоволство.

Побарај нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе