Детали за кампањата

7 po 7 kuna

CTR 2.13%

Агенција:
McCann Digipark

Траење на кампањата:
26. април 2012. - 31. мај 2012.

Банер формат:
King Size, 300x150

Цел на кампањата:

Промоција на кампањата “7 х 7 kuna”. Динамични банери (full screen, 300×150) водат кон мобилна  landing страница на која се наоѓа галерија на сите производи и копче. Со притискање на копчето корисникот отвора карта со својата локација и рута до најблискиот McDonals. Кампањата е прикажана само во Хрватска.

Нарачај кампања

Сакаш ваква кампања?

Ти се допаѓа нашата работа и сакаш нешто слично, но сепак различно за својот бренд? Јави ни се и ќе ги оствариме поставените цели на заемно задоволство.

Побарај нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе