Детали за кампањата

NIVEA IN SHOWER

CTR 0.42%

Агенција:
Omnicom Media

Траење на кампањата:
1. август 2013. - 24. август 2013.

Банер формат:
Standard, 300x50; 320x50

Цел на кампањата:

Промотивна кампања за Nivea In Shower. Комбинација од стандарден и  fullscreeen банер. Кампањата е прикажана само во Хрватска.

Нарачај кампања

Сакаш ваква кампања?

Ти се допаѓа нашата работа и сакаш нешто слично, но сепак различно за својот бренд? Јави ни се и ќе ги оствариме поставените цели на заемно задоволство.

Побарај нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе