Детали за кампањата

Opel Corsa OH

CTR 16.88%

Агенција:
Media House

Траење на кампањата:
29. јануари 2015. - 18. февруари 2015.

Банер формат:
Fullscreen Image, 320x480

Цел на кампањата:

Оpel го промовираше новиот модел Corsa OH преку интерактивен мобилен банер, известувајќи ја целата македонска публика за новиот модел.

Нарачај кампања

Сакаш ваква кампања?

Ти се допаѓа нашата работа и сакаш нешто слично, но сепак различно за својот бренд? Јави ни се и ќе ги оствариме поставените цели на заемно задоволство.

Побарај нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе