Детали за кампањата

Podravka čajevi

CTR 30.62%

Огласувач:
Podravka

Траење на кампањата:
16. февруари 2017. - 26. февруари 2017.

Банер формат:
Fullscreen Interactive, 320x480

Цел на кампањата:

Со оваа кампања Podravka сакаше да ги запознае потрошувачите со новите вкусови на чаеви и да ја зголеми свесноста за богатиот спектар на постоечки вкусови. За таа цел развивме интерактивна full screen кампања во која корисниците требаa да налеат вода во шоља за чај само со навалување на телефонот (tilt технологија) како би направиле свој Podravka чај. Дури 30% од мобилните корисници ја направија интеракцијата со банерот навалувајќи го телефонот!

Нарачај кампања

Сакаш ваква кампања?

Ти се допаѓа нашата работа и сакаш нешто слично, но сепак различно за својот бренд? Јави ни се и ќе ги оствариме поставените цели на заемно задоволство.

Побарај нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе