Детали за кампањата

Porsche Macedonia Volkswagen watch contest

CTR 14.48%

Огласувач:
Porsche Macedonia

Траење на кампањата:
26. јуни 2013. - 28. јуни 2013.

Банер формат:
Fullscreen Image, 320x480

Цел на кампањата:

Промоција

Нарачај кампања

Сакаш ваква кампања?

Ти се допаѓа нашата работа и сакаш нешто слично, но сепак различно за својот бренд? Јави ни се и ќе ги оствариме поставените цели на заемно задоволство.

Побарај нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе