Детали за кампањата

SEAT SUMMER ADVENTURE

CTR 6.29

Агенција:

Траење на кампањата:
10. јуни 2014. - 19. јуни 2014.

Банер формат:
King Size, 300x150

Цел на кампањата:

Porsche Macedonia користи мобилно огласување за промоција на Facebook натпреварот “Летна авантура со SEAT”. Главната цел е привлекување на мобилните корисници на македонскиот пазар со King size формат на банер.

Нарачај кампања

Сакаш ваква кампања?

Ти се допаѓа нашата работа и сакаш нешто слично, но сепак различно за својот бренд? Јави ни се и ќе ги оствариме поставените цели на заемно задоволство.

Побарај нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе