Детали за кампањата

Зимска приказна

CTR 22.29%

Огласувач:
SKOPJE CITY MALL

Траење на кампањата:
22. декември 2016. - 9. јануари 2017.

Банер формат:
Fullscreen Interactive, 320x480

Цел на кампањата:

Преку мобилниот банер со интеракција Shake (протресување на телефонот) е раскажана зимската приказна во Skopje City Mall. Концептот ги искористи визуелните елементи на постоечката кампања, но со целокупна адаптација за мобилните уреди, дополнително вклучувајќи интеракција. Кампањата на креативен начин им овозможи на мобилните корисници да дознаат повеќе информации во врска со новогодишната програма.

Нарачај кампања

Сакаш ваква кампања?

Ти се допаѓа нашата работа и сакаш нешто слично, но сепак различно за својот бренд? Јави ни се и ќе ги оствариме поставените цели на заемно задоволство.

Побарај нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе