Детали за кампањата

3G Upgrade

CTR 0.70%

Агенција:
Gingernet

Траење на кампањата:
10. октомври 2012. - 2. ноември 2012.

Банер формат:
Standard, 300x50; 320x50

Цел на кампањата:

Кампања за Т-Мобиле која ја промовира услугата 3G. Таргетирана на подрачјето на Славонија.Кампањата е прикажана само во Хрватска.

Нарачај кампања

Сакаш ваква кампања?

Ти се допаѓа нашата работа и сакаш нешто слично, но сепак различно за својот бренд? Јави ни се и ќе ги оствариме поставените цели на заемно задоволство.

Побарај нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе