Детали за кампањата

VIP SAVRŠENA TARIFA

CTR 1.11%

Агенција:
Real Media

Траење на кампањата:
13. јуни 2012. - 1. јули 2012.

Банер формат:
King Size, 300x150

Цел на кампањата:

Мобилна кампања за пласирање на производи. Rich ad banner води кон мобилна landing страница. Таргетирање према оператор. Фокус на ВИП корисници. Кампањата е прикажана само во Хрватска.

Нарачај кампања

Сакаш ваква кампања?

Ти се допаѓа нашата работа и сакаш нешто слично, но сепак различно за својот бренд? Јави ни се и ќе ги оствариме поставените цели на заемно задоволство.

Побарај нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе