Детали за кампањата

VIP TV HTML5

CTR 2.30%

Агенција:
Real Media

Траење на кампањата:
12. октомври 2012. - 2. ноември 2012.

Банер формат:
Fullscreen Video, 320x480

Цел на кампањата:

Интерактивен  full screen банер со видео  (HTML банер). Сите акции се одвиваат внатре во банерот. Прв клик: Дознај повеќе. Втор клик: Стани корисник. Lead generation кампања. Кампањата е прикажана само во Хрватска.

Нарачај кампања

Сакаш ваква кампања?

Ти се допаѓа нашата работа и сакаш нешто слично, но сепак различно за својот бренд? Јави ни се и ќе ги оствариме поставените цели на заемно задоволство.

Побарај нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе