Детали за кампањата

WIZZ AIR

CTR 20.44%

Агенција:
ZenithOptimedia

Траење на кампањата:
8. мај 2014. - 22. мај 2014.

Банер формат:
Fullscreen Image, 320x480

Цел на кампањата:

Промотивна кампања која ги таргетира сите македонски корисници на мобилен Интернет. Тип на банер: full screen

Нарачај кампања

Сакаш ваква кампања?

Ти се допаѓа нашата работа и сакаш нешто слично, но сепак различно за својот бренд? Јави ни се и ќе ги оствариме поставените цели на заемно задоволство.

Побарај нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе