Десктоп огласување

Десктоп огласување - сигурен чекор во дигиталниот свет

Бројот на интернет корисници наскоро ќе биде поголем од 3,5 милијарди долари, односно 50% од вкупното население! Ако тоа не е доволна причина да ги насочите вашите маркетинг активности на Интернет, тогаш погледнете ја оваа неверојатна статистика: бројот на корисници на Фејсбук се зголеми на 1,55 милијарди корисници, додека Google денес бележи 2,9 милијарди пребарувања секој ден. Се уште не сте не контактирале?

Додека мобилното рекламирање се покажа како најдобра опција за поставување на едноставни и инстант пораки, и покрај сите иновации кои огласувачката индустрија ги разви во изминатата декада, десктоп огласувањето успеа да се одржи како платформа за посеопфатно рекламирање. Декстоп огласувањето ќе биде со нас уште долго време.

Искуството со голем број на успешно спроведени кампањи и повеќе од 15 милиони единствени корисници во 7 земји во Југоисточна Европа ни даде знаење и експертиза за со нас да постигнете значајни резултати во рамките на определен буџет за десктоп огласување!

ic_unique@2xУникатност. Главната цел на маркетингот е да се издвои од конкуренцијата и да биде иновативен! Секој кампања е нов предизвик да се даде најдоброто од себе и идејата да биде сосема поинаква од останатите.

ic_diversity@2xРазновидни формати. Нудиме голем избор на формати на огласување, со цел пласирање на вашата порака во форматот кој најдобро одговара на начинот на комуникација со вашата целна група.

ic_precise_targeting@2xПрецизно таргетирање. Напредна технологија може да допре до целната публика што ја сакате. Изберете дали таргетирате според време и место, географската локација, занимање или возраста на корисниците, или некој друг параметар.

ic_screen_size@2xИскористете ја големината на екранот. Со наша помош искористете ја во целост најголемата предност на десктоп рекламирањето – големината на просторот пред очите на корисникот. Нашиот креативен тим ќе ја трансформира маркетинг пораката во фантастичен дизајн наменет специјално за декстоп.

ic_estore@2xЕ-трговија. Во рамките на онлајн продажбата, конверзијата кај десткоп корисниците е два до три пати повисока од паметниот телефон. Нашиот тим ќе ја искористи таа предноста и ќе го приближи поблиску вашиот производ или услуга до корисниците.

ic_technology@2xТехничка супериорност. Со квалитетна содржина ви е потребно и квалитетна технологија која ќе може да ги исполни сите барања на вашата кампања. Ние ќе ја оптимизираме вашата кампања да остварите максимален профит.

ic_up_to_date@2xБидете во тек. Нашиот ажурен Account Management тим ќе се погрижи да бидете во контакт во било кој дел од траењето на кампањата, а со тоа ќе добиете и детални извештаи за постигнатите резултати.

ic_goals@2xОстварете ги целите. Нашите напори се фокусирани на привлекување внимание во краток рок и постигнување на максимален опсег во целната публика. Со тоа ќе се здобиете со нови клиенти и раст на профитот.

Соработувајте со нас

Не губете драгоцени минути онлајн. ClickAttack има сè што ви е потребно за сигурен чекор во online светот на едно место. Зачекорете со нас во светот на маркетингот кој носи резултати.

Побарај кампања

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе