Креативни услуги

Креативни решенија за вашите маркетинг предизвици

Имате револуционерен производ, точно знаете на кој сакате да го понудите и, конечно сте се одлучиле да започнете со мобилно рекламирање. Дали ја забележавте алката што недостасува? Предуслов за вашата кампања да постигне резултатите е креативата која ќе го привлече вниманието на вашата целна публика. За ова ќе се погрижи креативниот тим на ClickAttack.

Ќе создадеме креативни решенија кои ќе го зборуваат јазик кој вашата целна публика го зборува и ќе го првилече нивното внимание. Кога станува збор за вниманието, знаете ли дека нашите огласувачки текстови бележат степен на конверзија од 25,2%, а стапката на интеракција е високи 60,95%?

Од креативна идеја до резултати, ние ги следиме вашите барања внимателно. Погледнете зошто на секој бренд што сака да се огласува му се потребни креативни услуги:

ic_idea@2xИдеја. Нашиот тим се состои од креативни луѓе кои сакаат нови и необични предизвици, инспирација имаат буквално за извоз. Контактирајте нè и заедно ќе направиме кампања за паметење.

ic_concept@2xКонцепт. Знаете што сакате да постигнете, но не знаете од каде да започнете? Секој добра кампања започнува со изработка на квалитетен концепт.

ic_mobile_banners@2xБанери посебно прилагодени за мобилни уреди. Ние не нудиме десктоп банери прилагодени за мобилен телефон, туку банери точно наменети за мобилни уреди.

ic_interactive_banners@2xИнтерактивни банери. Протреси, изгреби, допри – искористете ги предностите и специјалните ефекти на HTML5 интерактивните банери како и други функции ги овозможуваат мобилните телефони.

ic_where_to_go@2xКаде по допирот? Ние се грижиме и за периодот откако кориснико ќе ја допре вашата реклама. Не дозволувајте не-оптимизирана кампања и неразвиена идеја да ги одврати вашите потенцијалните купувачи.

ic_atractive@2xАтрактивен дизајн. Дизајнерите кои се дел од нашиот креативен тим ќе креираат визуелни решенија кои ќе привлечат корисници и предизвикаат позитивна реакција.

ic_technology@2xМодерна технологија. Нашите креативни решенија се повеќе од убави слики. Со помош на напредна технологија ние можеме визуелно да ја прилагодиме кампања на активностите и реакциите на целната публика и ефиктивно да ја испорачаме.

Нашиот креативен процес

img_02-V1.0

Од концепт, преку изработка на дизајн, дo целосен креативен развој и испорака на конечниот производ. Нашите способен тим ќе подготви креативно решение на кое вашата целна публика нема да остане рамнодушна.

Соработувајте со нас

Ако ви е потребна кампања преку мобилно огласување или мобилна апликација, раскажете ни ја вашата бизнис приказна, надежи и аспирации и дозволете ни да ви помогнеме да ги остварите.

Побарај креатива

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе