Мобилно огласување

Со мобилното огласување вашата реклама пристигнува во вистинските раце

Дали сте знаеле дека 80% од Интернет корисниците во светот користат паметни телефони? За потенцијалот на мобилното рекламирање гласно се зборува во изминатите неколку години, и се повеќе огласувачи ја гледаат важноста на мобилниот уред како основен канал на рекламирање.

Особено денес, кога маркетинг пораките ги бомбардираат корисниците на сите медиуми во исто време, единствениот начин да се постигнат резултати е да им понудиме она што тие навистина го сакаат и ги интересира.

Токму тоа е предност на мобилното огласување. Преку персонална комуникација и напредни алгоритми за таргетирање се создава можност за креирарње понуди за специфични целни групи.

Со повеќе од 300 задоволни клиенти за кои изработивме голем број на промотивни кампањи, и вие можете со да го оптимизирате вашиот рекламен буџет, со помош на мобилни креативни и прецизно (ре)таргетирање да постигнете видливи резултати!

ic_long_range@2xШирок опсег. Нашиот широк инвентар вклучува повеќе од 15 милиони посетители во 7 земји и над 200 медиуми како дел од нашата мрежа за врвни маркетинг перформанси.

ic_creative@2xИзработка на креативи. Ние не веруваме во рециклирани реклами. Дозволете нашиот тим од креативни професионалци да се погрижи за изработка на атрактивни визуелни решенија.

ic_campaign_mng@2xУправување со кампањи. Нашата платформа за огласувње е поддржана од експерти кои ќе ја оптимизираат секоја кампања за најдобри резултати.

ic_advanced_advert@2xНапредно огласување. Остварете ги бизнис целите на својата кампања со помош на интелигентни решенија за (ре)таргетирање, со mobile-first пристап и богат инвентар за пласирање огласи.

ic_precise_targeting@2xПрецизно таргетирање. Со комбинација на искуство, алатки и податоци до целните корисници. Таргетирајте групи на корисници по пол, специфични интереси, бренд, оперативен систем на телефонот и многу други критериуми.

ic_user_in_campaign@2xВклучување на корисници во вашата кампања. Ние сме секогаш во чекор со светски трендови во рекламирањето, вклучувајќи рекламирање во различни мобилни формати со кои полесно поттикнувате интеракција со публиката од вашата кампања. Ние нудиме scratchshakeswipescroll … Изберете.

ic_customer_care@2xГрижа за клиентите. Нашите Аccount менаџери постојано ги следат вашите потреби преку директно комуникација и доставува извештаи од кампањата.

ic_mobile_first@2xНие сме mobile-first платформа за брендови и агенции. Лансираме кампањи според навиките и очекувањата на корисниците на мобилните уреди, со цел вашата кампања да биде видена, со повисок CTR, со максимален број на симнувања и како би се здобиле со потенцијални купувачи и повисок профит.

Соработувајте со нас

Се предвидува дека до 2017 мобилното огласување комплетно ќе го престигне десктоп огласувањето. Победете ја статистиката и бидете дел од револуцијата во мобилното огласување уште денес!

Побарај кампања

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе