Агенции

ClickAttack - Вашиот партнер за мобилни кампањи!

Нема потреба да наведуваме податоци за важноста на присуствотото на вашиот бренд и рекламирањето на мобилни уреди. Вие сте дел од светот на маркетингот и сте свесни за важноста на бројките во светот на милионите мобилни корисници во последните неколку години, со очекувања дека мобилното рекламирање ќе продолжи да ги урива сопствените рекорди.

Останува само прашањето: Дали пронајдовте сигурен партнер за реализација на вашиот мобилен маркетинг? Ако сте во потрага по партнер кој ќе ја прилагоди постоечката кампања или сакате да развиете нова мобилна кампања, обратете се на регионалниот тим на ClickAttack.

Искуството стекнато од успешно реализираните кампањи за мобилно огласување, во партнерство со повеќе од 50 агенции, е доволен показател да ни дадете шанса. Нема да ве изневериме.

Зошто да го изберете ClickAttack?

  • Досег на голем број на корисници
  • Локална поддршка во 7 земји во регионот
  • Испорака на комплетни решенија
  • Заштеда на време и ресурси
  • Прилагодување на потребите на вас и вашите клиенти
  • Изработка на специјални креативност

ic_narrowly@2xТесна специјализација. Пазарот на мобилно рекламирање во регионот се соочува со предизвици, и мал е бројот на професионалнци кои имаат искуство и се специјализиран во индустријата. Во ClickAttack, исклучиво сме фокусирани светот на мобилните уреди.

ic_full_support@2xЦелосна поддршка. Ви недостасуваат идеи кои ќе ги претставите на крајниот потрошувач? Ние сме тука да го разработиме проблемот заедно. Секое ново мобилно огласување за нас претставува предизвик да ви пружиме професионална поддршка и знаење за успешно спроведување на мобилната кампања.

ic_precise_targeting@2xНапредно таргетирање. Со комбинација на алатки, податоци, и нашата маркетинг магија дојдете до корисникот кој вашиот клиент го сака. Таргетирајте по пол, време и место, интереси, географска локација, или пак бренд и оперативниот систем на паметниот телефони.

ic_creative@2xКреативноста и иновација. Активно го следиме пулсот на светските трендови во огласувањето и форматите на мобилните кампањи со цел да поттикнеме повисока интеракција на корисникот со вашата мобилна кампања. Интерактивните можности како scratch, shake, swipe или scroll, како и различните формати на банери во понудата (статични и динамични, king size, на цел екран, итн) се тука да ги заинтерсираат корисниците.

ic_optimization@2xОптимизација. Нашиот тим ќе ја оптимизира вашата кампања за сите канали со цел да постигнете максимална ефикасност на инвестираните ресурси и посакуваните резултати.

Соработувајте со нас

Бидејќи добриот партнер за агенцијата значи заштеда на време, нерви и пари!

Kонтактирајте нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе