Медиуми

Подгответе се за иднината која пристигна

Предвидувањата велат дека во 2017 година просечното време кое корисникот ќе го помине на мобилен телефон е цели 3 часа и 18 минути. Тоа се 198 минути можност за директна комуникација со клиентите. Зар тоа не шанса која треба да се искористи? Ако го земеме предвид фактот дека повеќе од 50% од посетите на еден веб-портал доаѓаат преку мобилен телефон, пресметката е јасна. Мобилениот уред како маркетинг канал е иднината чии перформанси потполно ги надминува споредено со традиционалните канали.

Преминот кон мобилниот светот е многу лесен кога знаете што треба да направите и што ви е потребно. Без разлика дали спремно сте влегле во мобилниот светот, или ве фатил на изненадување, тимот на ClickAttack е тука да ви помогне. Присутни сте во светот на медиумите? Сакате да ги следите трендовите во мобилниот маркетинг, но не знаете како? Или можеби имате мобилен решение, но ви недостасува стабилен прилив на приходи? Продолжете да не читате.

Повеќе од 100 развиени апликации и задоволни медиуми сведочат дека можете да ни ја дадете вашата  доверба. Стручноста и креативноста на нашиот тим може да ја прегледате на Google Play Store и iTunes.

Што ви нуди ClickAttack?

ic_mobile_portal@2xМобилни портали. Според вашите идеи за момент ќе бидете онлајн во мобилниот свет. Нашиот креативен тим лесно ќе го прилагоди вашиот веб-портал за мобилни уреди и целосно ќе го оптимизира за најдобро можно корисничко искуство.

ic_mobile_portal@2xМобилна апликација. Развојот на мобилните апликации е апсолутен тренд на пазарот кај медиумите. Уделот на времето кое го поминуваат корисниците во читање информативни теми внатре во апликациите, изнесува 89%! Нашиот тим од софтверски инженери за многу краток рок ќе испорача апликација со напреден сет функционалности визуелно прилагодена на вашиот идентитет.

Сакате да бидете дел од нашата мрежа? Проверете што имаме за вас:

ic_integration@2xБрза интеграција. Решенијата кои ги нудиме може брзо да се прилагодат на вашите спецификации и да се испорачат во краток рок. Интеграцијата е брза и лесна, не бара напорна работа за интеграција на системите, и сета потребна поддршка можете да ја добиете од нашите експерти.

ic_diversity@2xРазновидни формати. Со интеграцијата во нашата мрежа различните формати на огласување ви стојат на располагање, со тоа потенцијалот да бидете поинтересно претставени кон вашите потрошувачи расте. Ние нудиме разновидни банер формати како стандарден, king size или full screen банер кои можат да бидат статични и динамични (HTML5) банери. Освен банери, огласот може да содржи видео или опција за интеркација со крајниот корисник како на пример со протресување, гребнување или допир.

ic_attention@2xКреативно решениe кое привлекува внимание. Членовите на нашиот креативен тим ќе дизајнираат интерфејс или порака која ќе привлече корисници и ќе предизвика позитивна реакција. Ако веќе имате идеја што сакате да ја реализирате ние сме тука да ви помогнеме. Контактирајте нè!

Зошто да го изберете ClickAttack?

  • Зголемување на бројот на посетителите на вашиот портал преку мобилни апликации
  • Можност за зголемување на приходите од новите посетители
  • Дополнителни приходите преку спроведување на мобилни банер кампања на вашиот веб-сајт
  • Привлечете нови клиенти

Соработувајте со нас

Ако сакате на време да го сочувате своето место во катапултот кон мобилниот свет, контактирајте нè и брзо полетуваме!

Kонтактирајте нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе