Огласувачи

Знаеме како да ја претворите вашата идеја во дигитално решение!

Дали вашата компанија е во 70% од организациите кои во својата маркетинг стратегија вклучиле мобилен маркетинг? Не? Тогаш сте на вистинското место. Во прилог на фактот дека 80% од корисниците на интернет имаат паметен телефон за вас е уште позначајно фактот дека во оваа група на корисници, 64% имаат повисока просечна стапка на конверзија споредено со десктоп корисниците. Ние ви нудиме единствена можност да ги искористат предностите на мобилното огласување.

Можеме да ви презентираме уште неколку детали кои сведочат за важноста на вклучување на вашиот бренд во мобилниот свет. Присуството во мобилниот свет и кампањи креирани за мобилни уреди веќе не е опција. Запомнете, вашата целна публика на мобилен телефон во просек троши повеќе од 3 часа секој ден!

Пазарот во регионот се уште не е целосно подготвен за барањата на мобилното огласување, но овој тренд се менува и агенции посветени исклучиво на мобилно рекламирање играат важна улога во овој процес. ClickAttack веќе 5 години работи мобилен маркетинг и за нас зборуваат успешно реализираните на кампања, регионалниот тим од искусни маркетинг професионалци, сеопфатното знаење и тоа што ние сме секогаш еден чекор напред.

Зошто да го изберете ClickAttack?

  • Досег на голем број на корисници
  • Заштеда на време и ресурси
  • Прилагодување на потребите на вас и вашите клиенти
  • Локална поддршка во 7 земји во регионот
  • Таргетирана испорака на огласите
  • Изработка на креативни решенија и разновидни банери формати
  • Оптимизација на кампањите

ic_precise_targeting@2xНапредно таргетирање. Со комбинација на алатки, податоци, и нашата маркетинг магија дојдете до корисникот кој вашиот клиент го сака. Таргетирајте по пол, време и место, интереси, географска локација, или пак бренд и оперативниот систем на паметните телефони.

ic_full_support@2xЦелосна поддршка. Дозволете нашето знаење и искуство во мобилното рекламирање да ви ја обезбеди неопходната поддршка и консултациија, од моментот кога за прв пат се ќе стапите во контакт со нас, па се до успешна реализацаија на заедничката кампања.

ic_optimization@2xОптимизација. Нашиот тим ќе ја оптимизира вашата кампања за сите избрани канали, со цел да се постигне максимална ефикасност на инвестираните ресурсите и постигнување на саканите резултати.

ic_creative@2xКреативност и иновација. Ние го следиме пулсот на глобалните трендови во маркетингот и новите формати на мобилни огласи со кои сакаме да ги поттикнеме интеракција на корисникот со вашата кампања. Опции scratch, shake, swipe и scroll, како и различните формати на банери во нашата понудата (статични и динамини банери, king size, на цел екран, итн.) ви се на располгање за да ги заинтересирате вашите корисници.

ic_mobile_portal@2xСите медиуми во вашата дланка. Кога почнале со реализација на мобилна кампања ќе се сретне со различни ограничувања, на пример, бројот на портали каде ќе се огласувате во рамките на ограничениот маркетинг буџет. Регионалниот тим на искусни маркетинг професионалци на ClickAttack со својата широка вертикална и хоризонтална мрежа на портали ќе ви овозможи лесно и едноставно да ги решите овие ограничувања.

Соработувајте со нас

Ако сакате вашата идеја да заблеска во професионален, креативен, мобилен сјај контактирајте нè - ClickAttack тимот ве очекува со нетрпение!

Kонтактирајте нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе