За партнерите

Ја разгледувате можноста за соработка со ClickAttack? Добредојдовте и ви благодариме што не зедовте предвид.

Сакате да ни поставите прашање? За сите ваши прашања ќе одговори некој од нашиот тим на експерти. Ние знаеме дека секој од нашите партнери е различен, и на секој му приоѓаме индивидуално. Во работа со партнерите, ние сме креативен, флексибилен и стрплив соработник. Нашата цел е со вас да постигнеме долгорочна соработка врз основа на заедничко задоволство, успех и квалитетна комуникација на сите ваши желби и очекувања.

Ние сме со вас од почетокот на преговорите, преку изработка на оптимална кампања и се до успешна реализација. Заедно ќе направиме одлична кампања, а потоа ќе процениме што друго може да подобриме следниот пат.

Свесни сме дека една негативна реакција ја носи истата тежина како и десет позитивни. Зато ни претставува особена чест што меѓу нашите задоволни клиенти се наоѓаат успешни компании како Podravka, TechnoMarket, Billa, Auro Domus и многу други.

Но, ние никогаш нема да се пофалиме само на “големите играчи”, бидејќи и тие некогаш биле “мали”. Ние веруваме дека за секој клиент неговата компанија е најголема и затоа на секој од нив посветуваме еднаква грижа и внимание за да обезбедиме супериорна услуга.

Со нетрпениe ве очекуваме во нашето маркетинг друштво!

Партнерство за успешен бизнис!

Од преговори, преку креирање на оптимална кампања па сè до прослава на вашиот успеxот. Тргнуваме заедно во нови маркетинг победи.

Контактирајте нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе