Push нотификации

Денес, повеќе од 50% од времето потрошено онлајн е на мобилни уреди и мобилни апликации. Прашањето за брендовите е како да се искористи за подобрување на свесноста за брендот и остварувањето на вашите бизнис цели. За тоа можете да се потпрете на нашиот тим на дигитални ИТ и маркетинг ескперти

Одржувањето на вашата целна публика постојано вклучена е од клучно значење во секој бизнис, и токму push известувањата се одличен начин како да ги анимирате. Кога услугата е интегриранa со вашата апликација, таа ќе им овозможи вашите корисници и потрошувачи да ги добиваат најновите информации.

Push известувањата наоѓаат најголема примена кај продавачите кои сакаат брзо и лесно да промовираат популарен производ кој е на попуст – не постои подиректен на комуникација со вашите потрошувачи од push известувањаta. Тие ќе ги известат вашите корисници во врска со вашата промоција веднаш со “туркање” на известувањето на нивните паметни телефони и уреди.

Што ви нуди ClickAttack?

ic_long_range@2xЦелиот пакет. Нашиот тим ви дава единствена можност да развиете комплетен мобилен пакет на едно место: мобилна апликација, услуга за push известувања и мобилни кампањи преку мобилно огласување.

ic_long_range@2xЕфикасност. Речиси е невозможно да поминете незабележано кога вашата најнова понуда се појавува како известување на паметениот телефон на корисникот. Ефикасноста на push известувањата е слична на СМС пораките, со висока стапка на прочитана порака и конверзија. Но, тоа има додадена предност во однос на СМС, се поврзува директно со апликацијата на брендот.

ic_long_range@2xПривлечни промотивни пораки. Нашиот креативен тим ќе создаде привлечни и интерактивни пораки кои ќе го предизвикаат интересот на вашите корисници и ќе го раскажат она што сакате тие да го дознаат. Привлечете нови посетители на вашиот веб-сајт или директно до вашите продажни места – брзо, лесно и едноставно.

ic_long_range@2xАвтоматизација. Кажете ни ги вашите рекламни цели и нашиот тим со помош на интелигентен алгоритам ќе ви помогне. Врз основа на историски податоци и минатото корисничко однесување, нашиот систем ќе создадед оптмизирани маркетинг решенија за вашите рекламни потреби.

ic_long_range@2xПрецизно таргетирање. Врз основа на информациите кои вашите корисниците ќе ги внесат во вашата апликација, можете да изберете групата што сакате да ја таргетирате со промотивни пораки. Ние ќе се погрижиме пораката да ја добие вистинската група на корисници за најдобри резултати.

ic_long_range@2xОбратете се на вистинскиот јазик. Доколку имате повеќејазична база на клиенти, лесно можете да ја променете вашата порака на соодветниот јазик. Искористете ги сите можности што инстант поракате ви ги даваат!

Соработувајте со нас!

Нека корисниците го видат вашето лого на следното Push известување. Тимот на ClickAttack ќе ви помогне да ги имплементирате брзо и едноставно.

Контактирајте нè

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе