Наши услуги

Нашите решенија се микс на интересни идеи, напорна работа и напредна технологија. Наша цел е да им понудиме на клиентите услуги за постигнување на поставените маркетинг цели, збогатување на базата на податоци, зголемување на бројот на купувачи или подобрување на комуникацијата помеѓу брендот и корисникот.

Времето е драгоцен ресурс. Нашиот тим може да ги испорача услугите кои ви се потребни без непотребно чекање; без одложувања или трошење на вашето време. Како водечкa регионална мрежа за мобилно огласување, ние сме присутни на пазарот на Југоисточна Европа, со канцеларии во Хрватска, Србија, Македонија, Босна и Херцеговина, Романија и Црна Гора.

Нашето мото е Ги поместуваме границите, бидејќи секогаш се стремиме кон тоа да бидеме иницијатори на новите трендови и технологии и да им понудиме на нашите клиенти повеќе од другите. Преку секојдневен раст и развој, креираме нови услуги за вас.

Сметајте нè како сигурен партнер. Потпрете се на нашата стручност, искуството во индустријата и големата листа на успешно завршени кампањи и пред сè, на нашата желба за ваш успех. Погледнете го нашето портфолио и контактирајте нè да одредиме оптимална понуда за вас!

Соработувајте со нас

ClickAttack е премиум мрежа за огласување, лидер во ЈИЕ регион со цел да и обезбеди на корисниците најдобро можно искуство на мобилните реклами.

Контактирајте нè!

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе