SMS Маркетинг

Дали некогаш сте примиле SMS, a ја немате отворено пораката? Статистиките покажуваат дека најголем број од SMS пораките ги отвораме во првите 5 минути од пристигнувањето. Зарем не е тоа доволна причина да го вклучите SMS каналот во вашиот мобилен маркетинг микс.

За да го задржите интересот кај купувачите, испраќајте навремени SMS пораки со интересна и релевантна содржина. Известете ги купувачите за специјалните викенд промоции или алармирајте им околу понудата која што завршува. Вашиот SMS е испорачан директно во нивните џебови!

Задржете го интересот, но не им досадувајте на вашите купувачи. За директна и инстант комуникација со вашите купувачи, изберете го маркетинг каналот со неверојатна стапка на отворање од 95%.

Што ви нуди ClickAttack?

ic_long_range@2xМасивен опсег. Постојат повеќе мобилни уреди отколку луѓе на земјата. Бидејќи SMS маркетингот на бара пристап до Интернет или дури и паметен телефон, имате златни шанси да достигнете голем број на потенцијални купувачи.

ic_long_range@2xДиректна комуникација. Купувачите ќе ги добијат пораките во моментот кога е најважно: понуди во ресторанот точно пред време за ручек, попусти веднаш по работно време и карти за фестивали за време на викендите. Можностите се бесконечни.

ic_long_range@2xБрзо поставување. Користењето на услугата за креирање на SMS кампањи е едноставна и не бара посебни вештини. Поставете ја кампањата за неколку минути и достигнете ги вашите купувачи за само неколку секунди.

ic_long_range@2xЛичен пристап. Индивидуалното обраќање кон секој купувач е ефективна маркетинг техника и SMS маркетинг каналот ви овозможува да го постигнете токму тоа – креирате персонални текстувални пораки кои ќе направат вашите корисници да се чувствуваат како директно да им зборувате.

ic_long_range@2xЕвтина услуга. Повратокот од инвестициите (ROI) во SMS маркетингот е поголем од било кој други маркетинг канал. Колку поголем е обемот на вашата кампања, толку помал е трошокот по корисник.

ic_long_range@2xТестирање во реално време. Дали е вашата кампања интернационална? Ние имаме технологија која ќе ви овозможи директно да ја проверите кампањата, валидирате рути и извор со цел да осигурате дека функционира беспрекорно до моментот пред да ја освоите публиката.

ic_long_range@2xРазлични публики. Добро познат е фактот дека SMS е најбрзиот, најдиректен и најефективен метод на огласување. Користен е од најширока публика, од тинејџери до бизнис луѓе. И покрај постојаното откривање на нови канали и технологии, SMS-от останува релевантен маркетинг канал.

SMS кампањите може да се користат во различни индустрии за:

img_01-V1.0

Соработувајте со нас

Промовирајте го вашиот производ или услуга на најефикасен преку доверлив сервис за SMS пораки и контактирајте ги вашите клиенти директно на нивниот мобилен екран.

Порачајте СМС кампања

Наши задоволни клиенти

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе