Наш тим

Запознајте го нашиот неверојатен тим! Погледнете што тие велат за себе.

Секој член на нашиот тим може да го контактирате со еден едноставен клик, без разлика дали сте заинтересирани за мобилна кампања, приклучување на медиум во нашата мрежа или мобилни апликациja.

Кристина Шашко

Head of ClickAttack
Хрватска

Данијела Кучевић

Key Account manager
Хрватска

Корана Милак

Account Manager
Хрватска

Матија Шашко

Traffic Manager
Хрватска

Тајана Белина

Head of Creative
Хрватска

Златан Гарибовиќ

Head of Operations
Хрватска

Ива Бојковска

Creative Specialist
Македонија

Марина Мартиновска

Account Manager
Македонија

Милица Ѓурѓевиќ

Business Development Manager
Србија

Соработувајте со нас

ClickAttack е премиум огласувачка мрежа и лидер во Југоисточна Европа. Наша цел е да го обезбедиме најдоброто искуство во мобилното и дигитално рекламирање за нашите клиенти

Контактирајте нè

200+ Медиумски Партнери

Контакт

ClickAttack
11 Октомври бр 25
1000 Скопје, Македонија
Telefon:+389 2 3209 188
Email: info.mk@clickattack.com

Дознај повеќе